Uvodna riječ


Poštovani posjetitelji,

Zadovoljstvo nam je zaželjeti Vam dobrodošlicu na web stranicama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Argentinskoj Republici. Nadamo se kako će vam one poslužiti kao koristan izvor podataka o Republici Hrvatskoj, njenoj vanjskoj politici, gospodarskoj i kulturnoj diplomaciji i ostalim područjima Vašeg interesa, putem odgovarajućih Internet poveznica koje možete pronaći na ovim stranicama.

Uz informacije o hrvatskim konzularnim propisima i zakonskoj regulativi, ovdje ćete pronaći i druge obavijesti od značaja za pripadnike hrvatske iseljeničke zajednice u Argentinskoj Republici, Republici Paragvaj i u Istočnoj Republici Urugvaj. Također ćemo obavještavati i  o aktivnostima Veleposlanstva u razvijanju i unapređenju odnosa između Republike Hrvatske s ove tri južno-američke zemlje.

Djelatnici Veleposlanstva, kao i počasni konzuli RH u Tucumanu i Cordobi (Argentinska Republika) te u Montevideu (Istočna Republika Urugvaj) zahvaljuju Vam na Vašem interesu te Vas pozivaju na suradnju, sa željom za unapređenjem Vaše komunikacije s Veleposlanstvom.