Buenos Aires, 15. rujna 2015.

JAVNI NATJEČAJ ZA PRIJAVU PROGRAMA I PROJEKATA HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

 

JAVNI NATJEČAJ ZA PRIJAVU PROGRAMA I PROJEKATA HRVATSKOG ISELJENIŠTVA U JUŽNOJ AMERICI I REPUBLICI JUŽNOJ AFRICI ZA 2015.g.

Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni natječaj za prijavu programa i projekata neprofitnih organizacija hrvatskog iseljeništva u Južnoj Americi i Republici Južnoj Africi u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2015. godinu.

Financijska potpora dodijelit će se udrugama i zajednicama hrvatskog iseljeništva u Argentinskoj Republici, Urugvaju i Paragvaju za:

  • potporu društvenim i kulturnim djelatnostima te kulturno-umjetničkom amaterizmu s ciljem razmjene hrvatskog kulturnog stvaralaštva i baštine
  • potporu nakladničkoj djelatnosti u izdavanju časopisa, publikacija i ostalih javnih glasila na hrvatskom jeziku.

Prijave se dostavljaju Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Buenos Airesu, isključivo poštom uz napomenu: „Prijava na natječaj“. Rok za podnošenje prijava počinje teći od dana objave Natječaja na službenim internetskim stranicama Veleposlanstva RH u Buenos Airesu http://ar.mvep.hr i traje zaključno mjesec dana od dana objave.

Potrebna dokumentacija, nalazi se u privitku:

Za više informacija: http://www.hrvatiizvanrh.hr/hr/natjecaj/113/objavljen-javni-natjecaj-za-programe-i-projekte-hrvatskog-iseljenistva-u-juznoj-americi-i-republici-juznoj-africi-za-2015-godinu