Buenos Aires, 18. svibnja 2017.

Putovanje argentinskih novinara u Hrvatsku, 19-23. svibnja 2017.g.

U Veleposlanstvu RH u Buenos Airesu jučer je priređen radni doručak za argentinske novinare koji će od 19.-23. svibnja o.g boraviti u Hrvatskoj u sklopu studijskog putovanja (press-trip) koje je Veleposlanstvo organiziralo u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom (HTZ) i predstavništvom Turkish Airlinesa (TA) u Argentini.

Tijekom boravka u Hrvatskoj petoro argentinskih novinara iz pisanih i digitalnih medija (dnevne novine La Nacion, Clarin, La Voz del Interior, digitalni mediji Resto del Mundo/Fashion TV te Decidilo.com) obići će kulturne i prirodne znamenitosti Zagreba, Plitvička jezera, Splita, Stona te Dubrovnika prema itinereru koji su ovom prigodom predstavili mr. Domagoj Vincenzo Prosoli, otpravnik poslova a.i. i g. Javier Guillon, komercijalni direktor TA.  

Čvrsto vjerujemo da će ovaj projekt rezultirati s izvrsnim odjekom u argentinskim medijima te dodatno ojačati naše promidžbene aktivnosti u vidu pozicioniranja Hrvatske kao poželjne turističke destinacije za turiste iz Argentine.

Veleposlanstvo i ovom prigodom zahvaljuje svim partnerima u ovom projektu, a novinarima želimo sretan put i ugodan boravak u Hrvatskoj!